Ψευτογιατρός: Προκάλεσε αναπηρία 92% μετά από χειρουργείο με «περίεργη κατασκευή» - Η καταγγελία Κούγια

Ψευτογιατρός: Προκάλεσε αναπηρία 92% μετά από χειρουργείο με «περίεργη κατασκευή» - Η καταγγελία Κούγια Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Σε νέες καταγγελίες για τη δράση του δήθεν γιατρού Νίκου Κοντοστάθη προχώρησε σήμερα, με σχετική του ανακοίνωση, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το γραφείο του Αλέξη Κούγια, που ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου, ο ψευτογιατρός, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες είναι προσωρινά κρατούμενος, είχε χειρουργήσει ασθενή μαζί με άλλους «συνεργούς του» και του αφαίρεσε ένα πλευρό, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταστεί «ανάπηρος σε ποσοστό 92%».

Παράλληλα καταγγέλλει ότι ο Νίκος Κοντοστάθης απέσπασε «μεγάλα χρηματικά ποσά από οικογένεια» για «θεραπεία» καρκινοπαθούς η οποία «προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε». 

  

Δωδεκάωρη εγχείρηση στο πλευρό και αναπηρία 92%

«Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν "κλωβό", και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%», αναφέρει ο γραφείο του κ. Κούγια. 

«Επικίνδυνη θεραπεία σε καρκινοπαθή»

«Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας Γ.Κ. θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης "θεραπείας" προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε», υποστηρίζει ο κ. Κούγιας. 

Επέκταση των κατηγοριών 

Το δικηγορικό γραφείο κάνει γνωστό ότι «μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα».

Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ