No.1

Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Καταδικάζουμε τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της

Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Καταδικάζουμε τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της Facebook Twitter
0

«Η βία δεν έχει χώρο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» τονίζουν οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ με αφορμή τα τελευταία περιστατικά βίας στους πανεπιστημιακούς χώρους.

«Καταδικάζουμε τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της- σωματική, λεκτική ή ψυχολογική- από οποιονδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, καταδικάζουμε σθεναρά κάθε ενέργεια προσβολής της προσωπικότητας, κάθε απόπειρα πρόκλησης σωματικής ή ηθικής βλάβης σε οποιοδήποτε μέλος της πανεπιστημιακής μας κοινότητας , απομονώνουμε πολιτικά, ηθικά και ουσιαστικά όποιον επιχειρεί να υπονομεύσει την ελεύθερη έκφραση ιδεών στον χώρο του Πανεπιστημίου», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πρυτανεία.

«Η πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα και την ωριμότητα για γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο, που προάγει τις ακαδημαϊκές ελευθερίες και αξίες» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση και καταλήγει ότι «προπηλακισμοί διδασκόντων, φοιτητών ή εργαζομένων, απειλές και βία δεν έχουν χώρο στο Πανεπιστήμιό μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM