Το προφίλ των δύο 19χρονων δραστών του φονικού στη Μάνη

 

Συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία για τους δυο 19χρονους φερόμενους ως δράστες του διπλού εγκλήματος στην Μάνη, η οποία πιθανόν να ολοκληρωθεί και εντός της ημέρας, ώστε τουλάχιστον ένας από τους δύο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου και θα του απαγγελθούν κατηγορίες

 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες σχετικά με τους 19χρονους φίλους και τις λεπτομέρειες τις δολοφονίας. Ο Π.Μ., κάτοικος Καλαμάτας, και ο Ν.Μ., κάτοικος Κάμπου Αβίας, ήρθαν σε επαφή με τα θύματα μέσω της ενασχόλησής τους με το bodybuilding. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των δύο αποτελεί γόνο γνωστής οικογενείας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

 

Το προφίλ των δύο 19χρονων δραστών του φονικού στη Μάνη

 

Από την αστυνομική έρευνα, οι οποία έφτασε στα ίχνη του ενός εκ των δύο δραστών από ένα σημείωμα που βρέθηκε σπίτι του και κάνει μνεία στο όνομα του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου, προέκυψε ότι αφορμή για τη μετέπειτα τραγική κατάληξη αποτέλεσε η μη παράδοση πακέτου με αναβολικά που είχαν ζητήσει από τα θύματα οι 19χρονοι, έχοντας καταβάλει το ποσό των 800 ευρώ. 

 

Οι θύτες έστησαν ενέδρα στους δύο νεαρούς άνδρες, με το πρόσχημα ότι θα τους έδειχναν ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Αφού εκείνοι έφτασαν στο ραντεβού με τη μοτοσυκλέτα τους, επιβιβάστηκαν όλοι μαζί σε ένα φορτηγάκι και έπειτα από λίγο ξεκίνησε ο καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας εκ των δύο θυμάτων χαστούκισε τους 19χρονους. Τότε οι δράστες, όντας και εκείνοι σωματώδεις, εξουδετέρωσαν και βασάνισαν τους δύο νέους, τους ανάγκασαν να γονατίσουν και, τελικώς, ένας από τους δράστες άνοιξε πυρ με δίκαννο που ανήκε στη μητέρα του, δίνοντας τους, μάλιστα, εξ επαφής τις χαριστικές βολές.