Προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των θυελλωδών ανέμων 9-10 μποφόρ

Προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω των θυελλωδών ανέμων 9-10 μποφόρ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φτάνουν κατά τόπους τα 9 και 10 μποφόρ.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας για Μαρμάρι και Κυκλάδες. Κλειστό είναι, επίσης, το λιμάνι του Λαυρίου και οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα -Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Καβάλα- Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές και τροποποποιήσεις των δρομολογίων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Ελλάδα / Νεκρή 16χρονη στο Γκάζι: «Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα από το Χημείο του Κράτους»

Με αφορμή τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε στο Γκάζι, η Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε πως μόνο το τελευταίο τρίμηνο οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει 24.000 ελέγχους
LIFO NEWSROOM