Πορεία με δεκάδες «γουρούνες» στη Βουλή

Πορεία με δεκάδες «γουρούνες» στη Βουλή Facebook Twitter
2

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας ιδιοκτήτες τετράτροχων οχημάτων (γουρούνες) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Οχημάτων.

Η πορεία ξεκίνησε από τη Λ. Συγγρού και έφτασε στη Βουλή.

Ο διαδηλωτές αναμένεται να συνεχίσουν την πορεία τους στο υπ. Μεταφορών καθώς διαμαρτύρονται για την απαγόρευση των οχημάτων τύπου ATV (γνωστά ως γουρούνες) σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους όλης της χώρας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία: «Xωρίς επιχειρηματολογία, χωρίς στοιχεία και μελέτες φτάνει ένας ολόκληρος κλάδος στην καταστροφή. Διαδηλώνουμε λοιπόν για να δείξουμε την αντίθεσή μας στο άρθρο 31 που κατάφωρα μας αδικεί. Διαδηλώνουμε για να αποκτήσουμε φωνή και θέση στην συζήτηση που αφορά το μέλλον μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στον δίκαιο αγώνα απέναντι στα συμφέροντα και την αδικία».

Πορεία με δεκάδες «γουρούνες» στη Βουλή Facebook Twitter
Πορεία με δεκάδες «γουρούνες» στη Βουλή Facebook Twitter
Πορεία με δεκάδες «γουρούνες» στη Βουλή Facebook Twitter
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Οι "γουρούνες" εξελίχθηκαν για τους κτηνοτρόφους στην Αυστραλία. Επειδή οι τρίτροχες ήταν υπεύθυνες για περισσότερους θανάτους από τους κροκόδειλους εφευρέθηκαν οι τετράτροχες που ανατρέπονται ποιο δύσκολα. Τώρα το πόσο οι συνθήκες στα βοσκοτόπια τις Αυστραλίας που ο επόμενος οδηγός είναι 1000 μίλια μακριά ταιριάζουν με τα πολυσύχναστα ελληνικά νησιά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες είναι ένα θέμα.Όσο για τα στοιχεία με μια γρήγορη αναζήτηση.Κρήτη: Δύο τραυματίες σε ατύχημα με «γουρούνα»- Βίντεο από τη ... Πηγή: www.lifo.grΦρικτός θάνατος 20χρονου σε τροχαίο με γουρούνα στη Νάξο | LiFO Πηγή: www.lifo.gr«Γουρούνα» συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Ζάκυνθο - Βαριά ... Πηγή: www.lifo.gr
Τα ATV δεν κατασκευάζονται για να κυκλοφορουν στις πόλεις και στις οδούς. Είναι οχήματα για χρήση εκτός δρόμου (σαν να οδηγείς suzuki samurai του 1995 και να κάθεσαι σε μηχανή ταυτόχρονα, όσοι έχουν οδηγήσει με καταλαβαίνουν). Δεν θα αναζητήσω στοιχεί πόσοι οδηγοί τους τραυματίζονται ή σκοτώνονται κάθε χρόνο στα νησιά που ενοικιάζονται, απλά λάβετε υπόψη ότι πουθενά στην Ευρώπη (Ιταλία, Γαλλία) δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο δρόμο