Πολυτεχνείο: Απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων από σήμερα - Πρόστιμα έως και 5.000 ευρώ

Πολυτεχνείο: Απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων από σήμερα - Πρόστιμα έως και 5.000 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αποφασίστηκε τετραήμερη απαγόρευση συγκεντρώσεων ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Με απόφαση του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των τεσσάρων ατόμων σε όλη την Ελλάδα, από σήμερα στις 6:00 το πρωί μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, 18 Νοεμβρίου, στις 9πμ.

Η απόφαση προβλέπει πρόστιμα μέχρι και 5.000 ευρώ, «υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία». 


Αναλυτικά, για τους παραβάτες προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις: διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που εκδόθηκε υπογραμμίζεται η επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συγκλονίζει η κραυγή του πατέρα, Νίκου Πλακιά- «Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός»

Ελλάδα / Τέμπη: «Ο πόνος μου γίνεται οργή και θυμός. Γιατί δεν παραιτείστε από την ασυλία σας;» -Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων Χρύσας και Θώμη

Ραγίζουν καρδιές από τον σπαραγμό του Νίκου Πλακιά - Σε λίγα λεπτά έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του Αναστασία - Δείτε τι είπε ένα χρόνο από την τραγωδία
NEWSROOM