Ποδηλάτης έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Ποδηλάτης έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου Facebook Twitter
0

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία, στο ΕΚΑΒ και στην κοινοπραξία της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, ύστερα από πτώση ενός ποδηλάτη από τη γέφυρα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ποδηλάτη που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο της γέφυρας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο χερσαίο τμήμα κάτω από τη γέφυρα, επί της οδού Ποσειδώνας στο Ρίο Πατρών.

Όπως μεταδίδει το achaianews.gr, στο σημείο έσπευσε αμέσως σταθμός του ΕΚΑΒ που μετέφερε το άτομο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια». Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM