Πνιγμός 8χρονης: Η αδελφή της αντιλήφθηκε την απουσία της μετά την πισίνα στην κατασκήνωση

Πνιγμός 8χρονης: Η αδερφή της αντιλήφθηκε την απουσία της μετά την πισίνα στην κατασκήνωση Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: pixabay.com
0

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές που διερευνούν τον πνιγμό της 8χρονης στην πισίνα της κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, την απουσία της 8χρονης αντιλήφθηκε πρώτη η μεγαλύτερη αδελφή της, που βρισκόταν μαζί της στην κατασκήνωση. Το παιδί κατάλαβε πως η αδελφή του δεν βρισκόταν στην τραπεζαρία, όπως θα έπρεπε, μετά την κολύμβηση στην πισίνα.

Πλέον, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 8χρονη να πνίγηκε στην πισίνα ενώ σε αυτή βρίσκονταν όλα τα παιδιά, πριν δοθεί η εντολή να προχωρήσουν προς την τραπεζαρία. Με βάση και την κατάθεση της ναυαγοσώστριας πως όταν κλείδωσε την πισίνα μετά την αποχώρηση των παιδιών δεν είδε κάποιον μέσα, πιθανολογείται πως το παιδί βρισκόταν ήδη στον πυθμένα. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM