Το πλοίο «Πρέβελης» ταξιδεύει ακόμη

Το πλοίο «Πρέβελης» ταξιδεύει ακόμη Facebook Twitter
8

Update: Σε επικοινωνία της LIFO με το Λιμεναρχείο Ρόδου, λιμενικός ανέφερε ότι το πλοίο κατάφερε να πιάσει στη Ρόδο το απόγευμα της Κυριακής και συνέχισε το ταξίδι του. Τώρα πλέον επιστρέφει στον Πειραιά.


Ακόμη δεν έχει φτάσει στον προορισμό του το πλοίο «Πρέβελης» το οποίο είχε ξεκινήσει την Παρασκευή το δρομολόγιο του από τον Πειραιά και ταξιδεύει για το λιμάνι της Ρόδου.

Το «Πρέβελης» πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά - Μήλο - Θήρα - Ανάφη - Ηράκλειο - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδο. Τα ξημερώματα του Σαββάτου προσάραξε στην νησίδα Ασπρονήσι της Σαντορίνης, περίπου δύο μίλια από την ακτή και όταν αποκολλήθηκε συνέχισε το ταξίδι με 78 επιβάτες για τους υπόλοιπους προορισμούς.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Κάσου ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Κάσου όπου επρόκειτο να αποβιβαστούν 25 επιβάτες ενώ δεν «έπιασε» ούτε στην Κάρπαθο και στο Διαφάνι, όπου θα αποβιβάζονταν 12 επιβάτες.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκαναν έξωση ενόψει της τουριστικής σεζόν

Ελλάδα / Χανιά: Δασκάλα κατήγγειλε πως της έκοψαν ρεύμα και νερό για να τη διώξουν ενόψει τουριστικής σεζόν

Μένει σε κάμπινγκ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς - Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμενε, την ανάγκασε να φύγει πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία ώστε να είναι διαθέσιμο το σπίτι για την τουριστική σεζόν, όπως καταγγέλλει η ίδια
LIFO NEWSROOM