Πληροφορίες πως ο Νίκος Ταχιάος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό

Πληροφορίες πως ο Νίκος Ταχιάος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό Facebook Twitter
1

Στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου φαίνεται να έχει καταλήξει η κυβέρνηση  για τη θέση του προέδρου της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  απόφαση είναι οριστική και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα. 

Ο κ. Ταχιάος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης καθώς και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος τς ΝΔ για τον δήμο στις τελευταίες εκλογές. Ο κ. Ταχιάος, ο οποίος είναι μηχανικός, θα αντικαταστήσει έναν επίσης Θεσσαλονικιό, τον Γιάννη Μυλόπουλο ο οποίος είχε διοριστεί σε αυτή τη θέση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση φέρεται να έχει καταλήξει και στο πρόσωπο του προέδρου της εταιρείας Εγνατία Οδός Α.Ε. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, νυν πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και πρώην βουλευτή Πιερίας της ΝΔ. Ο κ. Κωνσταντόπουλος θα αντικαταστήσει τον νυν πρόεδρο Απόστολο Αντωνούδη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM