Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του προανήγγειλε αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης Facebook Twitter
Φωτ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
0

Αγωγή κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου θα καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως γνωστοποίησε ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της κα Αναστασοπούλου η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων ότι: «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δύο φορές δεν δικαιώθηκε».

Συνήγορος Πέτρου Φιλιππίδη για Αναστασοπούλου: Ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή της ομόφωνης αποφάσεως

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο κ. Δημητρακόπουλος γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγή κατά της ηθοποιού, υποστηρίζοντας ότι αμφισβήτησε την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον Πέτρο Φιλιππίδη για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε ποινή 8 ετών, ενώ η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

«Αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλιππίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου. Σας λέω, λοιπόν, ότι γι’ αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης. Ουσιαστικά κατηγορεί και το δικαστήριο» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM