Πέθανε τελικά ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη

Πέθανε τελικά ο άνδρας που έπεσε από την Ακρόπολη Facebook Twitter
0

Update 12.58: Πέθανε τελικά ο άνδρας που έπεσε σήμερα το πρωί απο την Ακρόπολη στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", παρά την προσπάθεια των γιατρών. Τα άιτια της πράξης του παραμένουν άγνωστα

____________

 

Update 10.23: Σύμφωνα με το newsit, ο άνδρας είναι ζωντανός, απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι 45 ετών, υπάλληλος τράπεζας που έφυγε από τη δουλειά του και μετέβη στην Ακρόπολη, από όπου και έπεσε πίσω από τον χώρο του Θεάτρου Διονύσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της πτώσης και αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.


Άνδρας έπεσε πριν από λίγο από την Ακρόπολη για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Οι πληροφορίες για την τύχη του είναι συγκεχυμένες καθώς σύμφωνα με τον Σκάι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τράυμα στο κεφάλι ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM