LIVE!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας Facebook Twitter
0

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο δημοσιογράφος, Νίκος Τσίτσας.

Εργάστηκε χρόνια ως πολιτικός συντάκτης αλλά και στο ρεπορτάζ των υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ πέρασε από διάφορα μέσα ενημέρωσης όπως το Έθνος, η Δημοκρατία αλλά και το ειδησεογραφικό site thetoc.gr.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει μία κόρη.

Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του Νίκου Τσίτσα.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι» τόνισε, με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δήλωσε: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 αποχαιρετισμοί στο δημοσιογράφο Νίκο Τσίτσα από τα social media
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ