Πέθανε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη

Πέθανε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη Facebook Twitter
0

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) ανακοίνωσε με λύπη την απώλεια της δημοσιογράφου Αφροδίτης Νικολαράκη - Απέργη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου 2024.

Η Αφροδίτη Νικολαράκη - Απέργη γεννήθηκε το 1947 στο Πορτ Σάιδ της Αιγύπτου και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές της σπουδές. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία στις εφημερίδες «Έθνος» και «Εβδομάδα» και στη συνέχεια εργάστηκε σε άλλα μέσα, όπως ο «Ελεύθερος Κόσμος», τα «Σημερινά» και η «Επικαιρότητα», καλύπτοντας θέματα ελεύθερου και καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Από το 1977 μέχρι και τη συνταξιοδότησή της, υπήρξε μέλος της Διεύθυνσης Ειδήσεων της ΕΡΤ και του τμήματος της Eurovision.

Πέθανε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Νικολαράκη – Απέργη Facebook Twitter

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ την περιγράφει ως μια ευσυνείδητη και συνεργάσιμη συνάδελφο, η οποία υπηρέτησε με αφοσίωση τη δημοσιογραφία. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους φίλους και την οικογένειά της, αποχαιρετώντας μια αγαπητή συνάδελφο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM