Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος του Alpha Μανώλης Μαλέλης

Πέθανε από κορωνοϊό ο πρώην πρόεδρος του Alpha Μανώλης Μαλέλης Facebook Twitter
0

Ο πρώην πρόεδρος του Alpha Μανώλης Μαλέλης πέθανε από κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό από το ίδιο το κανάλι.

Ο Μανώλης Μαλέλης υπήρξε για χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά και είχε διατελέσει πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Κατέληξε από επιπλοκές της νόσου COVID-19 σε ηλικία 64 ετών, όντας ένα από τα δεκάδες θύματα του ιού στην Ελλάδα. 

Υπήρξε, μεταξύ άλλων, πρώην παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και ο αθλητικός σύλλογος τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Twitter: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM