Παύεται ο Ντογιάκος - Παρά την επανεκλογή του απομακρύνεται από προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών

Παύεται ο Ντογιάκος - Παρά την επανεκλογή του απομακρύνεται από προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Facebook Twitter
4

Nέα δεδομένα για την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών δημιουργεί η επίδοση της καταδικαστικής απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ισίδωρο Ντογιάκο.

Παρά την πρόσφατη επανεκλογή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της δικαιοσύνης (από τους 82 εισαγγελείς που ψήφισαν είχε λάβει τις ψήφους των 39), ο κ. Ντογιάκος καλείται από σήμερα να αφήσει το πόστο του, καθώς του επιδόθηκε η απόφαση καταδίκης του από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για 40ημερη στέρηση μισθού.

Η επίδοση της συγκεκριμένης απόφασης στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της Εισαγγελίας Εφετών, μιας και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα χρονικά.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο ο αναδειχθείς από τις εκλογές των εισαγγελέων ως αναπληρωτής εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας, ή αν θα προκηρυχθούν νέες εκλογές των εισαγγελέων του Εφετείου Αθήνας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Ντογιάκος είχε κατέλθει τελευταία στιγμή στην εκλογική διαδικασία μετά από γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου που του το επέτρεπε, εφόσον δεν του είχε επιδοθεί η απόφαση πειθαρχικής καταδίκης του και από τους 82 εισαγγελείς που ψήφισαν είχε λάβει τις ψήφους των 39 με τον κ. Λιόγα να ακολουθεί με 30 ψήφους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Ελλάδα / Στην Ευελπίδων η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Ανάμεσά τους και ο 46χρονος ρασοφόρος

Σημειώνεται πως ο 46χρονος, πρώην μοντέλο και γνωστός YouTuber, δηλώνει «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος των Παλαιοημερολογιτών» και φέρεται να αποθήκευε και έκλεβε τα ναρκωτικά στην εκκλησία
LIFO NEWSROOM
Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM