Πάτρα: Στο νοσοκομείο 18 μαθητές από ποτά «μπόμπες» - Σαρωτικοί έλεγχοι το τριήμερο

Πάτρα μαθητές Facebook Twitter
Φωτ: Pixabay
0

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα όταν πριν από λίγες ημέρες 18 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση νοθευμένων ποτών.

Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών της Πάτρας αποφάσισε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. 

Από την πλευρά του ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, ανέφερε πως είναι εγκληματικό να σερβίρονται αλκοολούχα ποτά σε ανήλικους.

«Η διάθεση ποτών σε ανήλικους απαγορεύεται από το νόμο και θα πρέπει να υπάρχει σοβαρή επιτήρηση και βαριά πρόστιμα εάν αυτό συμβεί», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Στην συνέχεια εξήγγειλε συστηματικούς ελέγχους για το τριήμερο της Αποκριάς, οπότε και αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας για το πατρινό καρναβάλι.

Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM