Πάτρα: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 15χρονος - Υποβάλλεται σε τρίτο τεστ για κορωνοϊό

Πάτρα: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 15χρονος - Υποβάλλεται σε τρίτο τεστ για κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου ο 15χρονος που μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με δύσπνοια, πυρετό και βήχα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, αυτή τη στιγμή γίνεται μια σειρά ειδικών διαγνωστικών τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιον ιό έχει προέλθει αυτή η λοίμωξη. Σήμερα θα υποβληθεί και σε τρίτο τεστ για κορωνοϊό, καθώς ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί τι προκάλεσε την αναπνευστική ανεπάρκεια του παιδιού.

Οι θεράποντες γιατροί δεν έχουν εντοπίσει πώς κι από τι προσβλήθηκε ο νεαρός, o οποίος βρισκόταν σε καθεστώς κατ'οίκον περιορισμού, οταν ξαφνικά παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του.

Οι γονείς του παιδιού υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία ωστόσο βγήκαν αρνητικά, κάτι που προκαλεί μεγαλύτερο προβληματισμό για την εξέλιξη της υγείας του ανηλίκου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM