Πάτρα: Νέα στοιχεία για την 39χρονη μητέρα- Νεκρή για 9 ώρες δίπλα στην 4χρονη κόρη της

Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη μητέρα μέσα στο σπίτι της Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Επί 9 με 12 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη γυναίκα στην Πάτρα, η οποία βρέθηκε πλάι στην 4χρονη κόρη της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Πρόκειται για τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή το πρωί μέσα στο διαμέρισμά της, στην οδό Λούρου στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα.

 Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, η 39χρονη βρέθηκε σε «πλήρη νεκρική ακαμψία». Κατά τις ώρες που πέρασαν, η 4χρονη κόρη της ήταν δίπλα της καθώς νόμιζε πως η μητέρα της κοιμόταν. Αξίζει να σημειωθεί πως την 39χρονη εντόπισε ο σύζυγός της, όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ οι αρχές ερευνούν μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Πάντως, σύμφωνα με το MEGA, η 39χρονη γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι. Φέρεται να σηκώθηκε, να ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί το οποίο υπήρχε στον χώρο. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η προσωρινή αιτία θανάτου που ανεγράφη στην ιατροδικαστική έκθεση είναι αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Με πληροφορίες από MEGA, pelop.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM
ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Ελλάδα / ΑΣΕΠ: Πρεμιέρα σήμερα για τον 2ο ηλεκτρονικό γραπτό διαγωνισμό για προσλήψεις στο δημόσιο

Συνολικά 47.410 υποψήφιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, με την πρώτη φάση να διεξάγεται στην Αθήνα από 20 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, και τη δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 27 Ιουλίου
LIFO NEWSROOM