Πατούλης: Και αύριο κλειστά σχολεία στη Βορειοανατολική Αττική

Προαύλιο σχολείου με χιόνια Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο ορισμένα σχολεία της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είπε ότι σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στη Βορειοανατολική Αττική αλλά και σε ένα σημείο της Δυτικής Αττικής, όπως είναι τα Βίλια και η Φυλή. 

«Θα υπάρξει σχετική συνάντηση με τους δημάρχους, το μεσημέρι. Βάσει των δεδομένων και των φαινομένων θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, νωρίς το απόγευμα», είπε ο κ. Πατούλης.

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα σχολεία σε περιοχές της Αττικής παραμένουν κλειστά. Ειδικότερα, συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθούν αύριο δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

  1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής
  2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.
  3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ