Παρέμβαση Θανάση Παπακωνσταντίνου για το καπνογόνο: Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα»

Παρέμβαση Θανάση Παπακωνσταντίνου για το καπνογόνο: Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα» Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Το περιστατικό με το καπνογόνο που πετάχτηκε πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του στα Μάταλα σχολίασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. 

Ο δημοφιλής μουσικός Θανάσης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο νέο συμβάν κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο ατυχήματος και εκφράζοντας την ανησυχία του. 

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα, στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα» τόνισε ο μουσικός.  Σημείωσε δε πως ο ίδιος γράφει τις μουσικές και τα τραγούδια «με καλά συναισθήματα για τον κόσμο, για όντα και μη όντα».

Συμπλήρωσε πως δεν διανοείται ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή «για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη», τα οποία όπως είπε «μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου».

«Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα». Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα» καταλήγει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. 

Υπενθυμίζεται πως στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκανε στάση στα Μάταλα για το Matala beach festival. Η συναυλία έγινε την Παρασκευή 23 Ιουνίου και κάποια στιγμή ένα από τα καπνογόνα που άναψαν την ώρα της συναυλίας πετάχτηκε πάνω στη σκηνή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

Ελλάδα / Αυγενάκης: Η αντίδρασή του μετά την ανάκληση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου

«Τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση» ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης
LIFO NEWSROOM