Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στα Μάταλα

Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στα Μάταλα Facebook Twitter
Φωτ.: @thanasis.papakonstantinou/Instagram
0

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκανε στάση στα Μάταλα για το Matala beach festival.

Η συναυλία έγινε την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ήταν η επόμενη μεγάλη του συναυλία ύστερα από αυτή της Ριζούπολης με 25 χιλιάδες θεατές.

Η «μόδα» των τελευταίων χρόνων με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες στις συναυλίες παραλίγο να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ότι συνήθως, αφού ένα από τα καπνογόνα που άναψαν την ώρα της συναυλίας πετάχτηκε πάνω στη σκηνή.

Ο τύπος των καπνογόνων που ανάβουν στις συναυλίες είναι τέτοιος, που αφού σταματήσει ο καπνός, για μικρό χρονικό διάστημα η φλόγα παραμένει στο στόμιό του.

Ευτυχώς, δεν δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και η συναυλία συνεχίστηκε. Η άγνοια της επικινδυνότητας που έχει μία τέτοια κίνηση θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μουσικών και αυξάνει τις πιθανότητες σοβαρού ατυχήματος.

Σήμερα το πρωί σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μυστακίδης, ένας από τους μουσικούς του σχήματος, έγραψε:

«Επειδή ο επαγγελματισμός και η υπομονή έχουν και όρια. Εσύ που πέταξες το καπνογόνο στην σκηνή είσαι πολύ μαλάκας. Εσείς που το είδατε και δεν τον πλακώσατε στις φάπες το ίδιο. Την επόμενη φορά που θα συμβεί, η συναυλία θα σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Άιντε μαλακιστήρια».

Πέταξαν καπνογόνο πάνω στη σκηνή σε συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στα Μάταλα Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ