Πάνω από χίλιες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Πάνω από χίλιες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΣ
0

1025 κλήσεις συνολικά δέχτηκε η Πυροσβεστική για βοήθεια σε διάφορα σημεία της χώρας που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, στο νομό Θεσσαλονίκης κατεγράφησαν 550 κλήσεις για βοήθεια, στη Λακωνία 125 και στη Μεσσηνία 350. 

Συνολικά επιχειρούν 110 αντλητικά συνεργεία , τέσσερις ομάδες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, τέσσερα ερπυστριοφόρα οχήματα του πυροσβεστικού σώματος, 90 πυροσβεστικά οχήματα και 400 πυροσβέστες. 

Όπως τονίζεται, οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωσή τους και με κλιμάκωση των δυνάμεων, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM