Πανελλήνιες 2025: Μαθητές μηδενίστηκαν γιατί είχαν κινητό την ώρα της εξέτασης

Πανελλήνιες 2025: Μαθητές πιάστηκαν με κινητό την ώρα της εξέτασης Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Οι Πανελλήνιες 2025 έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή και φαίνεται ότι κάποιοι από τους εξεταζόμενους προσπάθησαν να παραβούν τους κανόνες διεξαγωγής τους.

Όπως μεταδίδει το cretalive δύο μαθητές, σε σχολεία του Ηρακλείου, πιάστηκαν με κινητό την ώρα που διεξαγόταν η εξέταση κατά τη δεύτερη μέρα των Πανελληνίων 2025 για τα ΓΕΛ.

Συνέπεια τούτου τα γραπτά των δύο μαθητών μηδενίστηκαν.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί τις προάλλες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM