Πανελλαδικές 2020: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ σήμερα- Ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα

Πανελλαδικές 2020: «Αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ σήμερα- Ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σήμερα πέφτει η «αυλαία» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές 2020, σε ό,τι αφορά την εξέταση των βασικών μαθημάτων, καθώς θα ακολουθήσουν τα ειδικά μαθήματα.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το νέο σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στο μάθημα της Οικονομίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που έχουν επιλέξει το παλαιό σύστημα Πανελληνίων εξετάσεων, θα εξεταστούν επίσης στη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

«Σκυτάλη» θα πάρουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων 2020, που θα γίνουν από την 1η έως τις 13 Ιουλίου. Η αρχή θα γίνει με το μάθημα των Αγγλικών. Τέλος, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι Πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα (29/6) με τα μαθήματα: Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων, Ηλεκτρικές μηχανές, Οικοδομική και Τεχνολογία υλικών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ