Όλυμπος: Νεκρός 63χρονος ορειβάτης - Εντοπίστηκε στην περιοχή Λιβαδάκι

Όλυμπος: Νεκρός 63χρονος ορειβάτης - Εντοπίστηκε στην περιοχή Λιβαδάκι Facebook Twitter
0

Kατέληξε ο 63χρονος ορειβάτης, που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στον Όλυμπο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η επιχείρηση της μεταφοράς του από την περιοχή Λιβαδάκι έληξε περίπου στις 1.30 τη νύχτα.

Δεκαοχτώ πυροσβέστες από τις Π.Υ. Κατερίνης, Π.Υ Λιτοχώρου, 2ης και 8ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης μετέφεραν τον άτυχο 63χρονο στη θέση Πριόνια από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, παθολογικής φύσης κατά την ανάβασή του στο βουνό και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που βρίσκονταν μαζί του κάλεσαν σε βοήθεια μέσω τηλεφώνου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM