Οικογένεια Γιακουμάκη για το bullying : Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες

Οικογένεια Γιακουμάκη για το bullying : Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες Facebook Twitter
eurokinissi
0

Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη έκανε παρέμβαση με αφορμή την αυτοκτονία του 15χρονου και τονίζει ότι η ατιμωρησία γεννά νέα θύματα bullying.

Η εφημερίδα «Έθνος» φιλοξένησε τη δήλωση της οικογένειας του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ο οποίος βρέθηκε νεκρός το 2015 και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το bullying και την κακοποίηση που είχε υποστεί μέσα στη σχολή.

«Αυτό που περνούν σήμερα οι γονείς του άτυχου αυτού παιδιού από την Αργυρούπολη, το βιώσαμε -και εξακολουθούμε να το βιώνουμε- με τον ίδιο τραγικό τρόπο και εμείς.

Μπορούμε να τους καταλάβουμε όσο κανείς. Τριάμισι χρόνια μετά το χαμό του Βαγγέλη μας ακόμα περιμένουμε δικαίωση. Τόσο καιρό μετά και ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε καν την ημερομηνία της δίκης.


Η ατιμωρησία ενός θα δημιουργήσει χίλιους ακόμα θύτες. Παρά τη μεγάλη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με αφορμή το χαμό του Βαγγέλη και παρά τη δημιουργία νέου νόμου που προβλέπει ποινές για αυτού του είδους τα αδικήματα, βλέπουμε δυστυχώς ότι τα κρούσματα δεν σταματούν. Καλούμε την πολιτεία να δώσει ένα τέλος στην ατιμωρησία αυτών που κάνουν bullying στα παιδιά μας».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ