Οι τσούχτρες επέστρεψαν στις παραλίες της Πάτρας

Οι τσούχτρες επέστρεψαν στις παραλίες της Πάτρας Facebook Twitter
φωτό: patrastimes.gr
0

Εκατοντάδες τσούχτρες και μέδουσες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες σε όλη σχεδόν την ακτογραμμή της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με τα τοπικά sites patrastimes.gr και patrasevents.gr, «κοπάδια» από τσούχτρες και μέδουσες εντοπίστηκαν στις κοντινές παραλίες αλλά και στην πλαζ της Πάτρας, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των λουόμενων και αποτρέποντάς τους από το να μπουν στη θάλασσα. 

Ορισμένοι τολμηροί το προσπάθησαν αλλά σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν αντιμέτωποι με τσιμπήματα και το μετάνιωσαν.

Από την άλλη, αρκετοί προσπάθησαν να βγάλουν στη στεριά όσες μπορούσαν χρησιμοποιώντας από απόχες μέχρι και βατραχοπέδιλα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM