Οι χοντροί θα αγοράζουν δύο θέσεις στις πτήσεις Αir-France-KLM

Οι χοντροί θα αγοράζουν δύο θέσεις στις πτήσεις Αir-France-KLM Facebook Twitter
0

Mια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου η KLM-Air France επέβαλλε ένα μέτρο που θα τρομοκρατήσει τους χοντρούς όλου του κόσμου - οι πολύ παχιοί θα πρέπει από δω και πέρα να αγοράζουν δυο θέσεις στο αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα εκτός από το αρχικό τους εισιτήριο οι πελάτες που θα ξεπερνούν κάποιες συγκεκριμένες διαστάσεις θα υποχρεούνται να πληρώσουν 75% για τη δεύτερη θέση. Εάν το αεροπλάνο τυχαίνει να έχει άδειες θέσεις θα παίρνουν τα εξτρά λεφτά της δεύτερης θέσης πίσω. Η υπεύθυνη τύπου της εταιρείας Monique Matze δήλωσε ότι η απόφαση είναι θέμα ασφαλείας.

Στην πραγματικότητα βέβαια η απόφαση έρχεται μετά από μια δικαστική διαμάχη με έναν πάνχοντρο Γάλλο ο οποίος αναγκάστηκε να πάρει ένα δεύτερο εισιτήριο για να πετάξει από το Νέο Δελχί στο Παρίσι. Ο Γάλλος κατέφυγε στα δικαστήρια τα οποία των αθώωσαν με το σκεπτικό ότι η εταιρεία δεν έλεγε πουθενά στο καταστατικό της ότι έπρεπε να αγοραστεί δεύτερη θέση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM