Ο Σαραλιώτης μπορεί να επιστρέψει στην αστυνομία: «Έχω το δικαίωμα να το κάνω»

Ο Σαραλιώτης μπορεί να επιστρέψει στην αστυνομία: «Έχω το δικαίωμα να το κάνω» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ο Βασίλης Σαραλιώτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αστυνομία, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, που καταδίκασε σε 13 χρόνια κάθειρξης τον Επαμεινώνδα Κορκονέα για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή στις 6 του Δεκεμβρίου 2008, έκρινε αθώο τον Βασίλη Σαραλιώτη λόγω αμφιβολιών. 

Λίγα 24ωρα μετά την δικαστική απόφαση που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων για το «σπάσιμο» της πρωτόδικης απόφασης για ισόβια που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Κορκονέα, ο πρώην ειδικός φρουρός δήλωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Star: «Απλά έχω το δικαίωμα να το κάνω (...) Επειδή ήθελα να μπω στην αστυνομία, μου αρέσει. Οπότε μου λείπει». Ο 42χρονος βρίσκεται εκτός φυλακής από το 2012 και ζει στη Δράμα. 

«Σε περίπτωση που δεν ασκηθεί αναίρεση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και καταστεί αυτή η αθωωτική απόφαση αμετάκλητη, θα έχει τη δυνατότητα και να επιστρέψει στην υπηρεσία του και φυσικά να του καταβληθούν όλοι οι μισθοί που δεν του είχαν καταβληθεί λόγω της εκκρεμούς αυτής ποινικής διαδικασίας» εξηγεί ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θέμης Σοφός.

Άγνωστος ο τόπος διαμονής του Κορκονέα στον δικηγόρο του

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Επαμεινώνδα Κορκονέα δηλώνει πως ο πελάτης του δεν μένει πλέον στο πατρικό του αλλά σε άλλο σπίτι, και ο ίδιος δεν γνωρίζει τη νέα διεύθυνση του εντολέα του. Όπως λέει, μαθαίνει νέα του από τους γονείς του Κορκονέα.  

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια