Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια» λέει το υπ. Πολιτισμού

Ο Ρουβάς διαφήμισε πολυτελές αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο - «Χωρίς άδεια» λέει το υπ. Πολιτισμού Facebook Twitter
0

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις ακόμα και από το υπουργείο Πολιτισμού έχει προκαλέσει μία διαφημιστική ανάρτηση πολυτελούς αυτοκινήτου με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά με φόντο το Ηρώδειο

Ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media μια φωτογραφία του με ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το αρχαίο θέατρο. «Έτοιμος για βόλτα» έγραφε στην λεζάντα της ανάρτησης ο καλλιτέχνης και παρουσιαστής, που στην επίμαχη φωτογραφία φαινόταν να μπαίνει στο σταθμευμένο τζιπ μπροστά από το Ηρώδειο.

Το ποστ έγινε αντικείμενο αρκετών επικριτικών σχολίων και τελικά λίγο αργότερα η ανάρτηση διαγράφηκε. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση του πολυτελούς αυτοκινήτου με τον Σάκη Ρουβά «δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης».

«Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις», καταλήγει η αρμόδια υπηρεσία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Ελλάδα / Ηγουμενίτσα: 18χρονος προσπάθησε να ταξιδέψει στην Ιταλία με ματσέτα, κατάνα και οπλοστάσιο

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στον επιβατικό σταθμό της Ηγουμενίτσας, το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ότι μετέφερε στις αποσκευές του ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο: αρκετές ματσέτες, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, ιαπωνικό «κατάνα» και άλλα
LIFO NEWSROOM