«Ο π. Αντώνιος είχε ζητήσει βιτρό για να μη φαίνεται το γραφείο του», λέει εικαστικός που ζωγράφισε την Κιβωτό

«Ο π. Αντώνιος είχε ζητήσει βιτρό για να μη φαίνεται το γραφείο του», λέει εικαστικός που ζωγράφισε την Κιβωτό Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ.
0

Η εικαστικός Ντίνα Λιοσάτου, πριν από 18 χρόνια ζωγράφισε αφιλοκερδώς τους τοίχους της νεοσύστατης τότε δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, και όπως καταγγέλλει, ο πατέρας Αντώνιος δεν επεδίωξε ποτέ να τη συναντήσει για να την ευχαριστήσει για το έργο της.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στο Mega, η κα Λιοσάτου τόνισε πως «περιμένεις τουλάχιστον ένα χαρτάκι να γράφει δεν μπόρεσα να παραβρεθώ για να σε ευχαριστήσω. Τίποτα».

Επί σχεδόν μια βδομάδα, εργάστηκε στα δύο κτίρια της δομής με μοναδικό βοηθό τον σύζυγό της, ο οποίος της μετέφερε τις σκάλες και τα υλικά για την εργασία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατήρ Αντώνιος είχε ζητήσει από την εικαστικό, στη μία και μοναδική συνάντηση που είχαν, να φτιάξει βιτρό στα τζάμια του γραφείου του για να μη φαίνεται ποιον φιλοξενεί μέσα. 

«Θέλω να επέμβω και για βιτρό. Μου λέει ''ναι θα ήθελα και εγώ σε κάποιους προσωπικούς χώρους που έχω πάνω ο ίδιος και δε θέλω να φαίνονται από έξω προς τα μέσα ποιοι είναι''. Μου είπε ''θέλω να μου κάνεις το νηπιαγωγείο, θέλω να μου κάνεις τον χώρο κατήχησης μέσα, θέλω να μου κάνεις το γραφείο μου''. Μου είπε ''θα τα ξαναπούμε κυρία Λιοσάτου''. Αυτό το κάποια φορά δεν έγινε ποτέ», σημείωσε η εικαστικός.

Η κα Λιοσάτου, είπε πως τους ανθρώπους της δομής τους έζησε από πρώτο χέρι. Για τον επικεφαλής της δομής τόνισε πως «ήταν δύσκολα προσβάσιμος».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ