Ο Μπαράκ Ομπάμα θα έρθει στην Αθήνα- Για το SNF Nostos Conference

Μπαράκ Ομπάμα Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στην Αθήνα θα έρθει ο Μπαράκ Ομπάμα τον Ιούνιο, προκειμένου να μετάσχει στο SNF Nostos Conference. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών, μαζί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. 

Η δεύτερη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στο ΚΠΙΣΝ

«Τον Ιούνιο 2023, το πρόγραμμα Obama Foundation Leaders διοργανώνει συνέδριο στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα και των 105 Obama Leaders, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ίδρυμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. 

«Η διοργάνωση του συνεδρίου σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της εξάμηνης διαδρομής των συμμετεχόντων του προγράμματος, με σκοπό την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, προσφέροντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να καλλιεργήσουν σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κλάδους, και να αποφοιτήσουν από το πρόγραμμα ως μέλη του διεθνούς δικτύου ηγετών του Obama Foundation», σημειώνει ακόμη. 

«Kατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Μπαράκ θα συμμετάσχει στο SNF Nostos Conference του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», επισημαίνει η ανακοίνωση, σημειώνοντας πως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει υποστηρίξει την κατασκευή του Obama Presidential Center στο Σικάγο και την υλοποίηση του προγράμματος Obama Foundation Leaders.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το 2016 είχε εκφωνήσει εκεί ομιλία, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αθήνα, της τελευταίας που είχε πραγματοποιήσει σε διεθνές επίπεδο ως πρόεδρος των ΗΠΑ.  
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM
Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM