Ο Μόσιαλος ανάρτησε βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια»

Ο Μόσιαλος ανάρτησε βίντεο με τον Τάκη Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια» Facebook Twitter
0

Από την αρχή της πανδημίας, ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος κάνει τακτικά αναρτήσεις για την πανδημία, τα μέτρα προστασίας και την πρόοδο των εμβολίων. 

Χθες το βράδυ όμως, αντί για κάποια επιστημονική ανάλυση ο καθηγητής ανέβασε στον «τοίχο» του στο Facebook ένα βίντεο με τον γνωστό αθλητικό παρουσιαστή Τάκη Τσουκαλά, και πιο συγκεκριμένα ένα απόσπασμα από την συνομιλία του με τηλεθεατή της εκπομπής «Άντε Γεια». 

Ο άνδρας στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής φάνηκε αρνητικός απέναντι στην προοπτική του εμβολιασμού και ο Τάκης Τσουκαλάς του απάντησε: «Όχι φίλε εγώ γιατρός του κ**** δεν θα γίνω, που βγαίνει ο καθένας και λέει «εγώ θα το κάνω ή δεν θα το κάνω». Ό, τι πει η επιστήμη. Να είναι σωστό. Να αμφισβητήσω εγώ την επιστήμη, ρε φίλε; Είναι δυνατό να πω ότι εγώ δεν θα κολλήσω; Δεν θα φέρω κανέναν φίλο μου σε κίνδυνο ή κανέναν που βλέπει την εκπομπή. Δεν μπορώ να πω εγώ «μην το κάνετε» [...] Να εκφέρω γνώμη ότι αύριο θα χάσει ο ΠΑΟΚ να το κάνω, είκοσι χρόνια αυτό λέω. Να πω σε έναν Παοκτζή, σε έναν Αεκτζή, σε έναν Παναθηναϊκό «μην το κάνεις» (σ.σ το εμβόλιο) για ποιο λόγο; Ξέρω εγώ τι είναι αλήθεια; Αυτή την ξέρει ο γιατρός, ο καθηγητής, ο επιστήμονας [...] Πρέπει να κάνω εμβόλιο για να μπω στο ''Καραϊσκάκης'', να ταξιδέψω στο εξωτερικό, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπουλ για να δω την ομάδα μου».

«Τα λέει καλύτερα από εμένα για τα εμβόλια», σχολίασε ο καθηγητής Μόσιαλος ανεβάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα που ακολουθεί. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΒΡΟΣ

Ρεπορτάζ / O Έβρος μετά: Οι κάτοικοι και η ευρύτερη περιοχή μετά τις φωτιές του Αυγούστου

Περιουσίες χάθηκαν, παραγωγές κάηκαν και μια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή σημειώθηκε στον Έβρο, με τους κατοίκους να αισθάνονται πως ήδη η υπόλοιπη χώρα τούς έχει ξεχάσει.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ