Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη: Η ανάρτησή του στο Facebook

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη: Η ανάρτησή του στο Facebook Facebook Twitter
Στην Ακρόπολη ανέβηκε σήμερα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε μία ανεπίσημη και απρόσμενη επίσκεψή του στην Αθήνα
3

Στην Ακρόπολη ανέβηκε σήμερα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σε μία ανεπίσημη και απρόσμενη επίσκεψή του στην Αθήνα. 

Ο συνιδρυτής του Facebook ανέβασε πριν από λίγο μια φωτογραφία με την σύζυγό του μπροστά από τον ναό της Αθηνάς, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στην ανάρτησή του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γράφει πως γιορτάζει εφτά χρόνια «ευτυχισμένου γάμου» με την Πρισίλα Τσαν, στον ναό της «Θεάς της Σοφίας». Ήδη η φωτογραφία του ζευγαριού έχει γίνει viral στο Διαδικτύο συγκεντρώνοντας περισσότερα από 74.000 like και 8.100 σχόλια. 

Όπως φαίνεται από την σκιά του ζευγαριού, την σέλφι τραβήχτηκε διά χειρός Πρισίλας ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν ότι, αν και οι δυο τους βρίσκονται στην Ακρόπολη, το Facebook σημειώνει ως τοποθεσία το Περιστέρι. Αυτό δεν οφείλεται σε λάθος του αλγορίθμου και η φωτογραφία ανέβηκε πιθανότατα λίγο αργότερα, την ώρα που ο Ζούκερμπεργκ περνούσε από την ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου. 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη: Η ανάρτησή του στο Facebook Facebook Twitter

 Άγνωστο παραμένει πότε ήρθε το ζευγάρι στην Ελλάδα και για πόσον καιρό σκοπεύει να μείνει στην Αθήνα. Πριν 5 ημέρες πάντως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν γιόρταζαν την ημέρα της μητέρας στο Παρίσι, βγάζοντας μία αντίστοιχη σέλφι μπροστά από το μουσείο του Λούβρου. 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Ακρόπολη: Η ανάρτησή του στο Facebook Facebook Twitter

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ