Ο Ηλίας Γκιώνης έστειλε στοιχεία στην Κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση της 24χρονης και κυκλώματα μαστροπείας

Ο Ηλίας Γκιώνης έστειλε στοιχεία στην Κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση της 24χρονης και κυκλώματα μαστροπείας Facebook Twitter
Πηγή: Πάρις Ταβιτιάν/LiFO.
0

O ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης απέστειλε νωρίτερα σήμερα στην αστυνομία της Κύπρου τα στοιχεία που ανέφερε ότι κατέχει για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή Κυπρίων πολιτών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sigmalive.gr, η επιστολή με τα σχετικά στοιχεία έχει παραληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μεσημέρι της Τετάρτης.  Όπως σημειώνουν οι αρχές, όλες οι πληροφορίες τις οποίες έχει αποστείλει, θα αξιολογηθούν για περαιτέρω διερεύνηση.

Το εν λόγω email που έστειλε ο ακτιβιστής αποτελείται από 47 σελίδες με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής του ακτιβιστή αποτελεί υλικό που σχετίζεται με την Ελλάδα, ενώ μικρό (αναλογικά με τον όγκο του mail) υποδεικνύει ενδεχόμενη εμπλοκή της Κύπρου, τόσο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε κυκλώματα μαστροπείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ