Ο «Foufoutos» κατέρρευσε

Ο «Foufoutos» κατέρρευσε Facebook Twitter
8

Έκπληκτα έμειναν τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου, όταν διαπίστωσαν ότι στο νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, στις οδηγίες προς τους γιατρούς για τη χρήση του συστήματος, υπήρχε στη θέση του ονόματος του γιατρού η λέξη «Foufoutos”. Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο  ΙΣΑ αντιδρά στην «αποκάλυψη» θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λέξη έχει αρνητική έννοια και περιεχόμενο και είναι άκρως συκοφαντική και δυσφημιστική για τους γιατρούς και το ιατρικό λειτούργημα. Ζητά δε, την άμεση απομάρκυνση της λέξης, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς τους γιατρούς και θράσος αλλά και δόλο αυτών που το καταχώρισαν.

Όπως και να’χει πάντως, ο “Foufoutos” δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του αφού, το νέο και πολυδιαφημισμένο σύστημα κατέρρευσε, πριν καλά-καλά βγεί στον αέρα, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μην μπορούν να γράψουν τα φάρμακα τους. Ο επικεφαλής του εγχειρήματος Χρ. Χάλαρης θεωρεί ότι τα τεχνικά προβλήματα ήταν αναμενόμενα και τα αποδίδει στις αναγκαίες βελτιώσεις που απαιτούνται στην αρχή ενός προγράμματος. Παράλληλα ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσε ο “Foufoutos”.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Με επιφύλαξη πάντα,(γιατί μπορεί να είναι ράδιο αρβίλα)αναφέρω οτι τα ΄΄φακελάκια΄΄μεταφέρονται πλέον στους φαρμακοποιούς καθώς εκείνοι θα αποφασίζουν ποιό φάρμακο θα χορηγούν διότι οι γιατροί θα συνταγογραφούν μόνο την ουσία του φαρμάκου.Να μην αναφερθώ δε στο οτι άλλαξε η κοστολόγηση των εξετάσεων του εοπυυ και οι συνταγές εκδίδονται ακόμα με τον παλιό τιμοκατάλογο.Απο παντού μπάζει οργάνωση.
Άραγε τα φακελάκια που ζητάει η πλειοψηφία των γιατρών είναι άκρως συκοφαντικά και δυσφημιστικά για τους γιατρούς και το ιατρικό λειτούργημα;