O Αναστάσιος Μάνος νέος διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ

O Αναστάσιος Μάνος νέος διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Facebook Twitter
0

Νέος διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ θα είναι ο Αναστάσιος Μάνος όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση την οποία συγκάλεσε η ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΔΕΔΔΗΕ, την οποία συγκάλεσε η ΔΕΗ ΑΕ ως μοναδικός μέτοχος της εταιρείας αυτής, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ .Αναστάσιος Μάνος, ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός, υψηλόβαθμο στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα.

Με την ίδια απόφαση, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Νικόλαος Μπακατσέλος, επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM