Ντυμένος παπάς διέφυγε στη Λατινική Αμερική ο Κυριακίδης;

Ντυμένος παπάς διέφυγε στη Λατινική Αμερική ο Κυριακίδης; Facebook Twitter
1

Ντυμένος παπάς φυγαδεύτηκε σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ο καταζητούμενος για την υπόθεση Λαυρεντιάδη επιχειρηματίας και εκδότης Πέτρος Κυριακίδης, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Όπως γράφει η Γιάννα Παπαδάκου στην εφημερίδα, ο Κυριακίδης διέφυγε με ιδιωτικό αεροπλάνο το οποίο είχε ως προορισμό τα Ιεροσόλυμα, το οποίο όμως τελικά άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Λιχτενστάιν. Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κυριακίδης διέθετε 80 εκατομμύρια δολάρια καθώς ο όμιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει ιδιωτική τράπεζα. Αφού έγινε ανεφοδιασμός σε χρήματα και καύσιμα το ιδιωτικό αεροσκάφος απογειώθηκε με κατεύθυνση χώρα της Λατινικής Αμερικής, πιθανότατα την Ουρουγουάη ή την Παραγουάη. Εκεί τον συνάντησε και η κατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση δικηγόρος Ελένη Σκούρα η οποία φέρεται να έχει υπεξαιρέσει από την Proton Βank 100 εκ. ευρώ.

Σε βάρος του Κυριακίδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τη 2η ειδική ανακρίτρια, καθώς είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρείες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η συνολική ζημιά του δημοσίου από την υπόθεση ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ.  

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
μπραβο,μπραβο...θα αποπληρωσει η αστυνομια τα 700εκατ.ευρω για την αποτυχια της ή η κυβερνηση? τι να πω ..και σουπερμαν να ειχε ντυθει και να ηταν στο αεροδρομιο ετοιμος να απογειωθει παλι θα τον αφηναν να ξεφυγει...