Νοσοκομείο Παίδων: Μόλις 1% πιθανότητα να ζήσει το 2,5 χρονών κοριτσάκι που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό

Νοσοκομείο Παίδων: Μόλις 1% πιθανότητα να ζήσει το 2,5 χρονών κοριτσάκι που διασωληνώθηκε με κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε απόγνωση βρίσκεται ο πατέρας του μόλις 2,5 χρόνων κοριτσιού από την Κόρινθο που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Το παιδί, που κόλλησε από την μητέρα του, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δακρυσμένος ο πατέρας της μίλησε στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας πως η μικρή Ευαγγελία κόλλησε κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στην Κόρινθο όπου την περιποιήθηκαν οι γιατροί αρχικά δίνοντας πραγματική μάχη για πάνω από 3 ώρες. 

Ο γονιός μοιράστηκε την δυσάρεστη πληροφορία που του ανακοίνωσαν οι γιατροί, πως το παιδί έχει μόνο 1% πιθανότητες να κρατηθεί στην ζωή. Κι αυτό επειδή οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και κι άλλα όργανα. 

«Το παιδί από τον κορωνοϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά – σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του» είπε δακρυσμένος ο πατέρας σημειώνοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.

Ευχαρίστησε τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονται μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει την μάχη για την ζωή του. Το παιδί δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας όταν εισήλθε με κορωνοϊό.  

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM