ΤΕΜΠΗ

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας - 42χρονη από την Αμαλιάδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας στη χώρα - 42χρονη από την Αμαλιάδα μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ρίου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας καταγράφηκε στη χώρα, αυτή την φορά στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικού site, μία 42χρονη από την περιοχή εντοπίστηκε με μηνιγγίτιδα. Η 42χρονη έχει καταγωγή από την Ινδία αλλά ζει μόνιμα στο Χάβαρι Ήλιδας, ένα χωριό της Αμαλιάδας. Το βράδυ της Τρίτης παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιά, έκανε εμετούς και ανέβασε υψηλό πυρετό, για αυτό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Αρχικά υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο. Όμως τα συμπτώματα παρέμειναν και λίγη ώρα μετά επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει μηνιγγίτιδα. Αμέσως μετά η 42χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και θα παραμείνει για νοσηλεία.

Με πληροφορίες από tempo24.news

Ελλάδα
0

ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM