ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- Ισχυρές βροχές και πυκνά χιόνια

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- Ισχυρές βροχές και πυκνά χιόνια Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς από αύριο, Σάββατο, αναμένονται ισχυρές βροχές, αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. 

Η κακοκαιρία που αναμένεται από αύριο θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και βόρεια χώρα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Επίσης, αναμένονται κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ:

Αύριο, Σάββατο (05-03-2022):
-Κατά τόπους ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα έντονες καταιγίδες θα εκδηλωθούν, από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και από το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.


- Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας.

Την Κυριακή (06-03-2022)
- Κατά τόπους ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα έντονες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα ισχυρά φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και
μέχρι το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές.


- Κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και στα ορεινά της Θεσσαλίας και μέχρι το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
 

Ελλάδα
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ