ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Νέες προκλήσεις από τους Τούρκους που δείχνουν ακταιωρό τους να έχει ρίξει άγκυρα στα Ίμια και το πλήρωμα να βγάζει φωτογραφίες

Νέες προκλήσεις από τους Τούρκους που δείχνουν ακταιωρό τους να έχει ρίξει άγκυρα στα Ίμια και το πλήρωμα να βγάζει φωτογραφίες Facebook Twitter
0

Νέες προκλήσεις από την Άγκυρα, καθώς η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τουρκικό σκάφος του λιμενικού να βρίσκεται πολύ κοντά στα Ίμια, υποστηρίζοντας ότι το σκάφος έμεινε για περίπου 10 λεπτά αγκυροβολημένο στα νησιά.

Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για το σκάφος με αριθμό 302 και πως το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι ενώ οι Έλληνες στρατιώτες παρακολουθούσαν από απόσταση ενός μιλίου. Στο βίντεο διακρίνονται κάποια άτομα στο κατάστρωμα του τουρκικού σκάφους, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα βγάζουν φωτογραφίες και τραβάνε βίντεο.

Πηγές από την Αθήνα αναφέρουν ότι το περιστατικό αυτό δεν συνέβη ποτέ, όπως άλλωστε και άλλα «επεισόδια» που έδωσαν στη δημοσιότητα τις περασμένες εβδομάδες τουρκικά ΜΜΕ.

Tα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πλέον σχεδόν καθημερινά σκηνές από την αντιπαράθεση του ελληνικού λιμενικού με τους Τούρκους στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ