Νέο αθλητικό εξοπλισμό και προπονητικό υλικό προμηθεύτηκε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, η οποία ακολουθεί σημαντική πορεία στα αθλητικά δρώμενα εντός και εκτός συνόρων.

 

Στην Εθνική ομάδα παρασχέθηκε νέος αθλητικός εξοπλισμός καθώς και υλικό που θα μπορεί να υποστηρίξει την προπόνησή τους. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ομάδα, η προμήθεια κατέστη δυνατή με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιου Σταμάτη.

 

«Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων ευχαριστεί θερμά για τη δωρεά αυτή τον κ. Δημητριάδη και τον κ. Σταμάτη, οι οποίοι στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια των αθλητών μας, εκφράζοντας συνεχώς την στήριξή τους σε αυτούς», σημειώνει μεταξύ άλλων ανάρτηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

 

«Ενέργειες σαν αυτή, προάγουν και ενισχύουν την ορατότητα και τη συμπερίληψη των αθλητών με αναπηρία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικούς αγώνες και να εκπροσωπούν τη χώρα σε ευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα», προσθέτει.