Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς συμπληρώνονται τέσσερις μήνες ομηρίας.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, οι απαγωγείς, οι οποίοι επικοινωνούν πολύ αραιά, θέλοντας να αποδείξουν ότι ο επιχειρηματίας παραμένει ζωντανός, έστειλαν στην οικογένεια του ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Σε αυτό αναφέρει ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος.


Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν είναι ακόμα σε θέση να επιβεβαιώσει ότι είναι ο δικός του γραφικός χαρακτήρας.


Επίσης, πριν λίγο καιρό οι απαγωγείς είχαν στείλει ένα SMS στην οικογένεια με απάντηση ερώτησης, που μόνο ο ίδιος ο όμηρος μπορούσε να γνωρίζει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το μήνυμα έλεγε πως «πριν από λίγο καιρό με τη γυναίκα μου είχαμε πάει ένα ταξίδι στη Γερμανία και εκεί συναντήσαμε τον...», αναφέροντας το όνομα ενός φίλου - κάτι που θα μπορούσε να γνωρίζει μόνο εκείνος.

 

Τέλος, οι απαγωγείς φέρεται να μην έχουν μειώσει καθόλου τις οικονομικές τους απαιτήσεις, που φέρεται να παραμένουν στα 70 εκατ. ευρώ, παρότι η οικογένεια Λεμπιδάκη επαναλαμβάνει ότι δεν μπορεί να τα συγκεντρώσει.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr