Nέα χυδαιότητα με κεφάλια γουρουνιών σε στρατόπεδο

Nέα χυδαιότητα με κεφάλια γουρουνιών σε στρατόπεδο Facebook Twitter
3

Άγνωστοι προχώρησαν σε μία κίνηση που μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς πέταξαν κεφάλια γουρουνιών μέσα στο στρατόπεδο Δούμτσα Μαργαρίτη στη Σκύδρα.


Σύμφωνα με το logospellas.gr τα κεφάλια των ζώων πετάχθηκαν ώστε να καταστήσουν τον χώρο «μολυσμένο» για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες και να μην μπορέσουν να εγκατασταθούν εκεί, αν και εφόσον θα υπήρχε τέτοια περίπτωση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Nέα χυδαιότητα με κεφάλια γουρουνιών σε στρατόπεδο Facebook Twitter


Θεωρείται ότι εάν «μολυνθεί» το έδαφος με αίμα χοίρου, οι Μουσουλμάνοι το θεωρούν ακάθαρτο και δεν δέχονται να μείνουν εκεί.

Αντίστοιχο περιστατικό που προκάλεσε μέχρι και την καταδίκη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συνέβη πριν λίγες ημέρες στο Σχιστό Αττικής για την αποτροπή εγκατάστασης σε χώρο που προοριζόταν για φιλοξενία μεταναστών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM