Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού- Προδόθηκε μόνος του μέσω social media

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού- Πώς προδόθηκε μόνος του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κατέληξαν με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, εκδόθηκε πριν από λίγο.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με τη  ΕΡΤ είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και αναφέρεται στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο οπαδός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχε προδοθεί από μόνος του, για την παρουσία και την συμμετοχή του στην συμπλοκή καθώς έκανε αναρτήσεις στα social media. Εκεί ανέφερε ο ίδιος ότι είχε πάρει μέρος στα επεισόδια.

Εντωμεταξύ εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM