No.1

Νέα ανακοίνωση για την υγεία του Λουκά Παπαδήμου - Παραμένει στην εντατική

Νέα ανακοίνωση για την υγεία του Λουκά Παπαδήμου - Παραμένει στην εντατική Facebook Twitter
0

Σταθερή κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου σύμφωνα με νεότερο ιατρικό δελτίο που δόθηκε την Κυριακή στη δημοσιότητα.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, «ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM