Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο μαθητές παιδικού σταθμού- Με συμπτώματα σαλμονέλας

Παιδικός σταθμός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επτά παιδιά, μαθητές του ίδιου παιδικού σταθμού της Ναυπάκτου, μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, με συμπτώματα σαλμονέλας

Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24 και οι γονείς τους τα μετέφεραν στο νοσοκομείο. Τα παιδιά, από 2 έως 4 ετών, εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι ασθενείς ανταποκρίνονται στην αγωγή που τους χορηγείται.  

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, δήλωσε στο tempo24 ότι ενημερώθηκαν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι φορείς, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Ο ίδιος ενημέρωσε και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, έτσι ώστε να γίνουν υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM