Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο μαθητές παιδικού σταθμού- Με συμπτώματα σαλμονέλας

Παιδικός σταθμός Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επτά παιδιά, μαθητές του ίδιου παιδικού σταθμού της Ναυπάκτου, μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, με συμπτώματα σαλμονέλας

Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24 και οι γονείς τους τα μετέφεραν στο νοσοκομείο. Τα παιδιά, από 2 έως 4 ετών, εισήχθησαν αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι ασθενείς ανταποκρίνονται στην αγωγή που τους χορηγείται.  

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, δήλωσε στο tempo24 ότι ενημερώθηκαν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι φορείς, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Ο ίδιος ενημέρωσε και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, έτσι ώστε να γίνουν υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM