Νάξος: Βλάβη στο ταχύπλοο POWER JET με 155 επιβάτες

Νάξος: Βλάβη στο ταχύπλοο POWER JET με 155 επιβάτες Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου (SEAJETS/Instagram)
0

Βλάβη στον καταπέλτη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν POWER JET στο λιμάνι της Νάξου

Αποτέλεσμα της βλάβης ήταν, το καταμαράν της Sea Jets, να μην μπορεί να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του. To πλοίο είχε αποπλεύσει από Ηράκλειο Κρήτης για Θήρα, Νάξο, Μύκονο, Πάρο και επιστροφή.

Οι 155 επιβάτες του ταχύπλοου για τη Μύκονο και Πάρο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με το καταμαράν WORLD CHAMPION JET της ίδιας εταιρείας. 

Στο POWER JET απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM